DEAR DIARY

Möte med tidningen

Hej bloggen!

Jag har precis gjort mig i ordning och om ca 1 timme ska jag iväg på ett möte med en tidning här i Tyresö..😃 Vi ska prata om ett eventuellt samarbete som sagt, så det ser jag verkligen fram emot! Sedan ska jag träffa Gizzy som ska följa med mig till en klinik senare ikväll.. Men vad det handlar om hinner jag inte berätta nu, för ärligt talat har jag inte hunnit äta min lunch än… Och utan mat kommer jag antagligen inte vara särskilt trevlig att prata med hahhah!😉 Så nu blir det stekt torsk med sparris, naturell yoghurt och ett glas vatten, jag hade ingen potatis hemma…😟*suck* Men det blir nog lika gott ändå! Älskar ju fisk..

Gach.. Vad det är varmt ute idag förresten, håller på att svimma haha!DSCN6614

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.