DEAR DIARY

Fix på kliniken

Hej igen bloggen!

Jag har precis varit på möte med tidningar, och nu har jag mött upp underbara Gizzy som ska följa med mig till en klinik för att hålla min…kamera!😉 Ja, dom flesta kompisar följer ju med för att hålla sin väns hand i liknande situationer! Men riktigt så är det inte inom bloggvärlden, här gäller andra regler haha..😄 Anyhow.. Vi är för en gångs skull lite tidiga eftersom mötet inte drog ut på tiden, så vi tänkte väl ta en kaffe och prata om allt och inget tills det är dags att…😐*puh* Jag är så nervös heh! Men så länge jag kommer ihåg att andas så kommer det nog gå strålande! Och så har jag ju Gizzy vid min sida, så jag känner mig faktiskt väldigt trygg! Hur som helst, vi hörs lite senare.. För nu är jag så himla nervös att jag darrar på fingrarna hahah!

Kan ni gissa vad jag ska göra på kliniken..? Rätt svar får en shoutout hihi..😉


3 thoughts on “Fix på kliniken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.