DEAR DIARY

Jag fyller år snart!

YEY!!😃 Äntligen är det juni, min absoluta favoritmånad som alltid brukar vara fullspäckad med härliga event.. Och redan idag har jag faktiskt fått 3 olika inbjudningar, så månaden börjar bra med andra ord hahah..😉 Dessutom fyller jag som sagt år om 11 dagar, och det ska såklart firas.. Eller till en början hade jag inte tänkt fira alls eftersom alla har fullt upp med att gå på olika studentmottagningar när jag fyller år!😐*suck* Men sen kontaktade Solidaritet mig med förfrågan om jag ville fira på deras klubb, och efter en stunds funderande så tänkte jag bara: “why not?” heh..😄 Jag fyller ju bara 21 en gång, så varför inte fira det?😉 För trots att nästan alla är uppbokade på studentmottagningar så känns det ju kul att träffa dom som kan komma!

Så vad önskar jag mig utav min familj nu då..? Det känns som att jag nästan bara har “praktiska” saker som till exempel nya söta innetofflor, sminkborstar, cykel och datormus på önskelistan hahah!😄 Gach.. Jag börjar bli gammal.. Men det blir väl så när man flyttar hemifrån! Då början man uppskatta praktiska paket lika mycket som presentkorts- och smyckes-paketen..😉

örebro blogg awards 2016 platins.seFoto med party-feeling från Örebro Blogawards..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.