DEAR DIARYEVENT

Fotobomb – Champagne Palmer & Co

Hej bloggen!

Jag var ju på ett champagne event tillsammans med Gizzy och Emma igår!😉 Eventet hölls av Champagne Palmer & Co och var jättemysigt tyckte jag.. När vi kom dit blev vi såklart fotade och sedan var det lite förmingel innan vi satte oss vid bordet för att provsmaka olika champagner. Jag tyckte bäst om en champagne som hette “Blanc De Blancs” från år 2011 eftersom den var väldigt fräsch i smaken! Jag har ju som sagt inte lärt mig dricka dom beska och lite “mörka” smakerna så att säga haha!😄 Men det kommer nog med åldern.. Det positiva med gårdagens provning var ju att jag inte tyckte någon champagnesort var särskilt äcklig! Så jag är nog ett steg närmare vuxenlivet heh..😉 Men än så länge håller jag mig till dom nyare champagnerna!

På plats fick vi även mat som skulle passa extra bra till en utav champagnerna, och den var verkligen god! Vi fick bland annat en grön ärtsoppa som var spetsad med champagne och smakade så himla gott!😃 Sedan var även Camilla från PetiteCharlie där och hennes tavlor är ju att dö för.. Älskar dom! Jag kanske skulle försöka anordna en tävling tillsammans med henne här på bloggen, där en (eller kanske fler) av mina läsare har chansen att vinna hennes tavlor, som är goals! Vad säger ni om det..?

champagne palmer & cochampagne palmer & co champagne palmer & co champagne palmer & co champagne palmer & co champagne palmer & co champagne palmer & cochampagne palmer & co champagne palmer & cochampagne palmer & cochampagne palmer & co champagne palmer & co champagne palmer & co champagne palmer & co

2 thoughts on “Fotobomb – Champagne Palmer & Co

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.