DEAR DIARY

Lermask och arganolja

Hej bloggen!

 

Jag har haft mycket att göra och därför inte hunnit blogga hehe..😉 Först var jag tvungen att åka iväg till gymmet för att få ett nytt passerkort! Jag kommer nämligen inte in på gymmet när jag har nagelförlängning (fingeravtrycket går inte att scanna då) så idag fixade dom ett specialkort med streckkod till mig istället haha!😄 Det känns verkligen jätteskönt att jag äntligen slipper anpassa mina träningstider efter längden på naglarna.. Det har hänt att jag åkt dit och varit “utelåst” allt för många gånger!!😖

När jag hade fått det nya kortet passade jag även på att sola solarium.. Och därefter åkte jag hem för att äta lunch och svara på oerhört många blogg-mejl, and here I am!😃 Jag ska alldeles strax ha lite spa-mys med produkter från Loelle tänkte jag! Deras lermask gör ju mirakel och sedan gillar jag även deras arganolja som ger hårtopparna nytt liv hihi..😉 Apropå mitt hår, måste jag boka tid hos frisören snart! Jag börjar verkligen tröttna på mitt hår…😐 Jag kanske bara ska raka av allt istället?? Anyhow, nu ska jag ha hemma-spa och se någon bra tjejfilm.. Det ska bli skönt med lugn och lyx efter en fullplanerad vecka!

Lermasken som jag använder mig av hittar ni HÄR!

loelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.