DEAR DIARY

Solade i 30 minuter..

Hej bloggen!

 

Tekniska problemen är äntligen borta och jag kan blogga som vanligt igen..😃 YEY!

Jag har precis varit på solariumet och jobbat lite på solbrännan inför beach 2016 som snart är här heh.. Det regnar ju ute typ varje dag numera, och då är det faktiskt ganska mysigt att lägga sig i ett varmt solarium och få lite terapi haha! Dock har det kommit en ny lag som säger att man bara får sola i 15 minuter!😐 När jag var mindre låg jag i solariumet 30 minuter! Så en kvart känns verkligen inte som lång tid! Men det är ju egentligen så kort man ska sola för finast resultat, så jag klagar inte..😉

Förresten.. Undrar hur dom där 30 minutrarna åt gången påverkade min kropp? Jag minns att jag alltid var lite lätt bränd efter varje solning, men det var ju så jag trodde att det skulle vara.. Och det var även så jag solade från att jag var 14 år tills att jag var typ 16-17 år.. Det borde ju ha skadat mig på något sätt om solning är så himla farligt som alla säger? Eller så har jag bara en förbaskat bra kropp som lyckades återhämta sig efter alla brännskador i solariumet!😕 Hm.. Jag förstår nu i efterhand att 30 minuter i solariumet var en överdrift! Och jag hoppas verkligen att min kropp inte tog skada av att bli bränd så pass många gånger som den faktiskt blev det.. En lag är nog det bästa inom solning, trots att jag måste erkänna att det låter lite löjligt!!😉

Nu ska jag filma- och skicka in en castingvideo till ett produktionsbolag som hörde av sig igår, och sedan tänkte jag brygga en kopp kaffe och njuta av att det är fredag!😊 Dock blir det ju ingen utgång för min del ikväll, det är jag alldeles för trött för heh..DSCN6482

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.