DEAR DIARY

BLACK SHADES

Hej bloggen!

Jag ska springa iväg på ett ärenden och lite shopping nu!😃 Gach, vad skönt det ska bli heh.. Jag har ju känt mig utmattad i flera dagar nu och ärligt talat har jag knappt gått utanför dörren! Så det ska ju bli skönt med lite frisk luft.. Förhoppningsvis blir jag piggare av det också!😊 Vad jag ska shoppa vet jag inte riktigt ännu, men jag tänkte leta efter ett par byxor eller en gullig och somrig tröja.. Det känns som att jag gjorde mig av med dom flesta utav mina sommarkläderna i slutet av förra sommaren, när jag flyttade hemifrån! Så nu måste jag nog fylla på sommarkollektionen i min walk in closet haha..😉 Kläder kan jag aldrig få för mycket utav tror jag.. Dock får jag se om jag hittar något, eftersom dom flesta plagg dessvärre inte sitter så bra på mig..

Vad tycker ni om min super-duper snygga plånbok i ljusrosa läder förresten? Jag älskar den hihi..😉

platin carlson rosa plånbok

4 thoughts on “BLACK SHADES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.