DEAR DIARY

Torsdag 26 maj

Godmorgon bloggen…😟*puh*

Tack för alla omtänksamma kommentarer jag fick på framförallt facebook igår.. Dock mår jag tyvärr inte så mycket bättre idag, snarare tvärtom!😖 Det var för det första svårt att vakna.. Jag hörde väckarklockan flertal gånger, men jag hade inte orken att sträcka mig efter den.. Det känns verkligen jätteläskigt ärligt talat!😐 Vad är det egentligen för fel? Kroppen verkar säga ifrån..

Anyhow.. Jag skulle egentligen på möte med en tidning idag! Men jag var tvungen att mejla dom nu på morgonen och skjuta upp mötet till nästa vecka istället! För hur bra skulle mötet gå om jag satt där som en zombie haha?😉 Nej, det skulle inte gå så himla bra tror jag.. Så jag har med andra ord skjutit fram allt som stod på schemat idag!! Dock ska jag försöka blogga så gott det går, fast det är ju inte så enkelt när jag somnar till och från.. Gach, jag kanske fått den där “insomnia” sjukdomen?😧 Det skulle ju vara så himla läskigt.. Eller vänta, heter den ens så?😄 Insomnia är kanske när det är motsatsen? Anyhow, jag menar såklart den där sjukdomen när man somnar hela tiden utan att kunna rå för det.. Usch vilken obehaglig sjukdom heh!

Jag ska äta brunch nu och försöka piggna till med en kopp kaffe..

DSC_5259

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.