DEAR DIARY

FRÅGESTUND

Yey haha!😉 Jag har frågestund här på bloggen idag, och självklart kommer jag besvara så mycket jag hinner..😃 I vanliga fall brukar jag nästan alltid svara på läsarfrågor i “svar på kommentar”, men dessvärre hinner jag inte med allt ni kommenterar på min blogg numera!😟 Så jag kände att det var dags för en traditionell frågestund!! Dock tycker jag faktiskt att ni har varit lite dåliga på att kommentera i mina frågestunder den senaste tiden, så idag får ni verkligen skärpa er haha!😉*blink* Annars blir det inga fler frågestunder här på bloggen! Så klicka in i kommentarsfältet och fråga på, ingen fråga är för dum eller för liten…😊

Jag känner på mig att många kommer ställa frågor angående mig och ett bloggtjafs med en viss “bloggare” heh..😳

king 100 mäktigaste event gala 2016 operakällaren platins.se

9 thoughts on “FRÅGESTUND

 1. Erkänn att du bara har 300 besökare i veckan!?!?!!?
  Vad tycker du om paow?
  Hur mycket vill du väga?
  Tränar du så mycket som du skriver i bloggen?
  Försöker du bli känd på andra?
  Varför får du inte lika mycket kommentarer som storblogare om du är så stor som du säger?
  Du kallar dig toppbloggare? Va får dig att tro det?
  Hur kan du va så dum mot bloggbevakning?
  Varför säger du att bloggbevakning ljuger??

 2. Har du andra byxor eller använder du bara läderbyxor? Ser bara bilder när du har dom på dig så börjar fundera på om du ens tvättar dom..?

 3. Om du ska gå och klippa dig, vart går du då? 🙂
  Vilka är dina favoritprodukter när det kommer till hårvård?
  Vad tränar du helst? (muskelgrupp)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.