VARDAG

Connoisseur BMW

Hej bloggen!

Jag var ju som sagt på ett Connoisseur-event igår tillsammans med Emma!😃 Och som ni ser bjöds det på god champagne, så vi hade med andra ord ett trevligt avslut på eftermiddagen.😉 Vi pratade en hel del bilar (eftersom det var ett BMW-event) och jag blev förälskad i en cab.. I dagsläget har jag ju en Audi som är sänkt och redo för Mantorp haha! Fast jag tror nog att caben som jag såg igår har blivit min nya favoritbil, eller snarare drömbil! Så jag har bestämt mig för att sälja min Audi nu..😄 Är det någon som behöver en bil till Mantorp eller liknade så är det ju bara att höra av sig!😉 Men anyhow, det var som sagt ett trevligt event med god champagne och härligt människor!! Stort tack till BMW och Connoisseur som anordnade det hela.

connoisseur bmwconnoisseur bmw connoisseur bmw connoisseur bmw connoisseur bmw

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.