DEAR DIARY

Svettas på gymmet

Hej bloggen!

Jag har precis kört ett motionspass på gymmet för att rensa tankarna och nu är jag jättesvettig haha..😉 Det känns alltid lika skönt att rensa tankarna och bränna kalorier på samma gång! Men att svettas är däremot inget jag tycker mycket om heh..😐

Vad tycker ni om min outfit på gymmet förresten..?😉 Jag älskar ju att klä mig i olika sorters rosa och matcha kläderna med mina skor och alla mina shakers! Dock passar inte kepsen in så himla bra med allt det rosa heh.. Det hade ju varit bättre om den var svart! Men ärligt talat har jag inte hittat någon annan keps som passar mig! Man skulle väl kunna säga att jag har ett lika stort huvud som brats-dockorna hahah!😄 Och då är det verkligen inte lätt att hitta kepsar som både passar och är fina..

Anyhow.. Jag ska åka hem och duscha nu eftersom jag aldrig vågar duscha på gymmet heh!😖 Varje gång jag har försökt så har jag varit livrädd för att bli stirrad på eller smygfotad.. Och det vill jag ju verkligen inte, så därför duschar jag alltid hemma..

gymmet platins.se träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.