DEAR DIARY

Operationssugen..

Hej bloggen!

Jag har börjar följa en ny serie på Kanal5 som heter “Outsiders” haha..😉 Ni har ju säkert sett den eller åtminstone hört talas om den eftersom den innehåller väldigt udda människor! Men en utav personerna som tilltalade mig extra mycket var den här pinglan från Gävle!😄 Hon lever verkligen för att uppnå sin dröm om att se ut som en seriefigur, och det finns något som jag beundrar i det samt även känner igen mig i.. Jag blir ju nästan lite operationssugen bara av att kolla på henne haha!😉*blink* Och det är väl inte så konstigt med tanke på hennes väldigt unika utseende? Hm.. Jag kanske också ska ta bort revbenen??

Nä.. Jag tror nog att jag börjar med en lite mindre operation om jag ens vågar operera mig haha!😉 Att sövas är någonting jag tycker är oerhört läskigt, men min längtan efter en viss operation kanske får mig att trotsa den rädslan..? Hur som helst, älskar denna drivna tjej!!

https://youtu.be/Kj22tbrFNRI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.