DEAR DIARY

SPIRULINA

Hej bloggen!

Ni har säkert märkt att jag blivit värsta “pillerpoppern” den senaste tiden haha!😉*blink* Och då menar jag givetvis inte knark eftersom jag aldrig har rökt på eller tagit olagliga tabletter!😄 Dessa tabletter är nyttiga för kroppen och 100% lagliga heh..😉 I dagsläget tar jag ju typ Bobby’s nya hårtabletter, Omega3, bantningstabletter, transbärstabletter och olika träningstabletter!!

Och nu har jag faktiskt bestämt mig för att testa Spirulina eftersom alla bloggare pratat så gott om det länge.. Att ta hand om sig själv och börja äta helt vegansk mat har ju verkligen blivit en innegrej, så jag känner att även jag måste testa nu! Fast jag kommer dock inte förvandlas till en vegan bara för att jag är nyfiken på den här livsstilen!😉 Jag kommer fortfarande äta kött, eller “lik” som ni brukar kalla det haha.. Med andra ord vill jag pröva på att leva ytterligare lite nyttigare.. Jag har varit oerhört trött dom senaste veckorna och det kanske beror på att min kropp har brist på vissa ämnen eller behöver något tillskott..?😃

Givetvis ska det bli intressant att se hur spirulina fungerar för just mig.. För jag kan tänka mig att det fungerar olika för alla? Anyhow, jag vågar inte ha så stora förväntningar på att det kommer förändrar mitt liv eller något liknande! Men jag är ju definitivt spänd på den omtalade “skillnaden” som dom här tabletterna gör! Nästan alla bloggare och youtubers har ju sagt att man mår så mycket bättre liksom..

Spirulina innehåller proteiner, essentiella aminosyrorna, “vanliga” aminosyrorna, klorofyll, vitaminer (B1, B2, B6, B5, B12, E, B11 och C) och även mineraler (Ca, Mg, Fe, K, P, I, Se, Na, Cu, Zn m.fl.)..😉 Gach, jag tror nog att det var allt innehåll haha!

spirulina wellaware

3 thoughts on “SPIRULINA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.