DEAR DIARY

SOLAR SOLARIUM

Godmorgon bloggen!

Jag startar min söndag med att bättra på solbrännan i solariumet..😉 Det har ju regnat och varit mulet dom senaste dagarna, så jag börjar ärligt talat känna mig ganska blek..😐*puh* Men efter 15 härliga minuter i solariumet känns det faktiskt bättre!

Idag tänkte jag bara stanna hemma i soffan med en stor kopp kaffe och ett par filmer hihi..😉 Det är trots allt söndag och då ska man ta det lite lugnt innan nya veckan sätter igång!😃 Dock måste jag hinna med tvättstuga och blogg-planering också, men det kommer nog gå ganska fort eftersom jag har en hel del möten och även event i veckan… Och det betyder att jag inte kan planera in så mycket mer haha!😉 Ganska skönt faktiskt med tanke på att det har varit många galor o’ event på senaste.. Och trots att det är oerhört roligt att gå på sånt, behöver jag även ensamtid och lugn ibland! Så idag ska jag bara relaxa!😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.