DEAR DIARY

Är det bloggbråk hon vill ha så ska hon få det!

Oh my gach..???? Jag läste precis igenom några utav veckans kommentarer här på bloggen, eftersom jag inte riktigt haft tid att kika igenom dom fören nu! Och jag hittade bland annat en kommentar från en tjej som påpekade att jag “bara” låg på plats 35 utav ca 13000 bloggar på topplistan hahaha!???? Ärligt talat tycker jag att det är en helt okej placeringen med tanke på hennes påstående #2: att jag var en “nobody” som ingen kände till hahah!!???? Men anyhow, i samma kommentar skrev hon också ett namn på en skvallerblogg som jag inte kört talat om tidigare, den hade tydligen också skrivit om mig och intervjun med finest.. Ni vet intervjun när jag presenterades som ny toppbloggare! Att så många uppmärksammade intervjun med hat…?!????

Hur som helst kikade jag in på skvallersidan och hittade först ingenting.. Men efter ett google-försök på hemsidans- och mitt namn så fick jag upp inlägget direkt! Och jag vill bara säga: “WHO THAA’ HELL IS SHE?”???? Vad har jag gjort mot den här människan för att hon ska skriva så oerhört kränkande saker om mig, och även min pojkvän? Han är inte en del av min blogg (av just den här anledningen) och det tycker jag att skvallerbloggare, och även vanliga bloggare borde acceptera!!???? Ha lite respekt för personerna i mitt privatliv och låt dom stanna utanför era hatiska ord som baseras på ren och skär avundsjuka….

Det här gör mig faktiskt oerhört förbannad!???? Är det ett bloggbråk den här avundsjuka skvallerbloggaren vill ha så ska hon också få det.. För nu har bägaren runnit över, eller snarare sparkats iväg och jag tänker inte ge mig fören jag vunnit fighten! Man ger sig inte på bloggares pojkvänner på det här viset.. Det är smutsigt spel och över alla gränser inom bloggvärlden!????

king 100 mäktigaste event gala 2016 operakällaren platins.seNej jag vet.. Fotot har inget med inlägget att göra!

7 thoughts on “Är det bloggbråk hon vill ha så ska hon få det!

  1. Ja ibland börjar man undra hur folk är uppfostrade. Detta med allt hat har ju blivit ett sånt stort problem inom både bloggar och youtube. Tycker folk borde ge sig nu.

    Kämpa på du
    Kram på dig

  2. Fast om ni din pojkvän är utanför bloggen varför pratar du om honom på det negativa sätt du gjorde i intervjun? Bloggbevakning stod ju upp för dig mot din killes elaka vänner om hon nu gjorde något

  3. Lite komiskt att du tog bort våra kommentarer där det enbart stod sanning. Visar bara på hur medveten du är om att du ljugit Platin/Alicia. Då du VET att ingen näthatade mot dig. Det är enbart som du själv förvränger för att få reaktioner från folk. Du har ca 300 läsare per vecka men har hybris som att du hade en miljon. Tagga ner lite, hela den här provocera grejen var något alla bloggfjortisar sysslade med för över 5 år sedan. Hade du vetat om det så hade du kanske haft fler än enbart 300 läsare/ vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.