DEAR DIARY

Zmarta

SPONSRAT INLÄGG

Hej bloggen!

Jag har upptäckt en ny tjänst på hemsidan Zmarta med “staplar” inom olika ämnen!😃 Om jag har förstått det hela rätt är det från början en sida som jämför lån osv.. Men nu har dom även börjat jämföra andra saker, som till exempel träning! Och det är ju något som verkligen intresserar mig, så jag kollade in den kategorin lite extra mycket..😉 Här kan man alltså se hur dom olika sporterna skiljer sig i pris! Dessutom kan man göra ett snabbt test för att se vilken sport som man skulle passa bäst i..😃 Jag fick yoga när jag gjorde testet, och det skulle nog vara bra för mig eftersom jag är väldigt vig och faktiskt vill stressa ner.. Men yogan får jag ta tag i efter styrketräningen tror jag haha!😉 För jag har fortfarande en höftskada som behöver lite rehab!

Anyhow, jag tyckte det var en rolig idé med dom här “staplarna” inom flera olika kategorier..😃 Jag såg även att det fanns en “sommarstadsindex” som visade vart man ska åka i sommar utifrån ens egna önskemål och krav! Den kategorin ska jag nog kika in på nu innan sommaren.. Jag har nämligen ingen aning alls om vad jag ska göra eller vart jag ska åka i sommar…?😧

Kolla in deras många kategorier på: www.zmarta.se/zmartaindex
zmarta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.