DEAR DIARY

Simpel makeup

Hej bloggen!

Jag har precis tagit ett varmt bad med en hårinpackning och en djuprengörande ansiktsmask..😉 Och nu måste jag ju bara bestämma mig för hur jag ska ha håret på det exklusiva eventet senare ikväll.😃 Först tänkte jag faktiskt köra på klassiska “blogg-looken” och ha stora fina lockar, men sedan kändes det inte rätt till kvällens outfit.. Så jag har helt klart ett lyxproblem som jag inte lyckats lösa än haha!😉 Jag skulle tänkt på det här mycket tidigare och typ åkt förbi Braid&Blow innan eventet, men det hinner jag ju inte nu trots att det bara tar 40 minuter för en uppsättning där..😟 Gach, hur ska jag ha mitt hår ikväll?!

Anyhow.. Såhär blir kvällens sminkning!😉 Jag kände för något simpelt.. Så det blev bara en foundation från Yves Rocher, puder och bronzer från Maybelline, ögonbrynsfärg från IsaDora, highlighter från INIKA och läppstift från Maria Åkerberg.😃

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.