DEAR DIARY

“BLOGG-ISSUES”

blogg www.platins.se platin carlson toppbloggareBloggvärldens glammiga fasad speglar en blandning av fester, exklusiva event, fullproppade goodiebags och perfekta foton! Men ärligt talat är det inte så himla glammigt varenda dag ska ni veta, bara varannan dag ungefär..😉 Det finns ju en negativ sida av bloggvärlden som alla seriösa bloggare får leva med.. Och mina absolut värsta “blogg-issues” i vardagen är följande:

1. Folk som tror att jag dricker champagne till frukost, lunch och middag (så mycket dricker ju alla bloggare..?)

2. Företag som vill att jag ska göra reklam för dom gratis..? Hallå, jag måste ju betala hyran precis som “vanligt” folk!

3. Jag har fått oerhört svårt att lita på människor eftersom (numera f.d) vänner bl.a. har avslöjat hemlisar för skvallerbloggar..

4. Personer som frågar mig när jag ska skaffa ett riktigt jobb och börja pensionsspara..? Jag jobbar och betalar skatt redan!

5. Folk som frågar vad jag jobbar med och automatiskt antar att jag är en dryg bitch när jag svarar: “toppbloggare”

6. Personer som tror att jag lever på min pojkväns pengar..? Jag har ett eget jobb & föredrar att betala för mig..

7. Avundsjuka haters som spammar kommentarsfältet med kränkningar och falska anklagelser.. *suck*

 

Och varför gör jag ens det här snyft-inlägget..? Jo, för att allt för många har fel uppfattning om bloggare och vad bloggandet egentligen innebär..😟 Dom flesta verkar ju tro att jag latar mig om dagarna och lever på andras pengar i princip..? Men även jag har motgångar (som jag dock inte skriver ut i bloggen)! Många verkar också tro att jag inte är en vanlig människa bara för att jag har titeln “toppbloggare” på pappret.. Visst, jag lever inte ett “normal” liv, men det gör mig inte till en alien hahah!😉

blogg www.platins.se platin carlson toppbloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.