DEAR DIARY

2016 levererar..

collage event finest shoescape fitnessgalan braid&blow örebro blogawards sthlm beauty week ent. camp m.m platins.seENT. CAMP:
Året fick en härlig början med ett event vid namn “ent. camp” som hölls utan TV4! Vi blev inbjudna i TV4-huset för en heldag med lite kändisar, god blogg-buffé och rundvandring.. Dock var ENT. (som kan jämföras med nätverk som t.ex Splay) ingenting för mig! Dom ville väl bara ha dit mig för att få lite uppmärksamhet i bloggvärlden haha.. Har faktiskt inte hört så mycket om nätverket sedan dess, så det är väl inte något som gjorde jättesuccé i blogg- och youtubevärlden, eller..?

Finest awards:
Oh my gach.. Den här galan ligger utan tvekan #1 på min “bästa-event-i-år” lista hittills haha! Jag gick dit med min BFF och vi hade en oerhört härlig kväll tillsammans med många blogg-vänner till mig. Det var så kul och jag skulle inte tveka på att göra om det än gång till!! Det enda negativa med kvällen var väl att det inte fanns något att äta (som tidigare år) på självaste förminglet som är innan prisutdelningen.. Men jag och min BFF klarade oss alldeles utmärkt på champagne också..

Braid&Blow:
Jag har sagt det förut och säger det igen, stockholm behöver verkligen en salong som denna! Gizzy och jag blev inbjudna för att testa varsin frisyr, och vi blev verkligen sjukt snygga!! Dessutom slapp vi använda massor av slitsamma produkter och värme för att få dessa snygga frillor.. Det räckte helt enkelt med en hel del hårsnoddar (som kanske inte är jättebra men ah..) och lite hårspray för att hålla håret på plats! Sedan var vi fit for fight.. Jag ska nog gå dit innan min birthday bash!

Shoescape event:
Här om veckan blev jag inbjuden till ett mysigt event i stan! Shoescape bjöd på goda drinkar, härliga tävlingar och en proppfull goodiebag som var så tung att jag fick träningsvärk haha.. Det var en kul (och väldigt varm) kväll och jag träffade även min glädjespridande blogg-kompis Peter08 på plats! Det känns alltid skönt att träffa någon man känner på event heh..

Sthlm Beauty Week:
Behöver jag ens skriva något? Alla vet väl redan att det här eventet är något alldeles extra för mig.. Att komma in på ett event som är proppfullt av företagare som arbetar med smink och skönhet, det kan inte bli mycket bättre! Det var andra året för mig i år, och jag gick dit med Gizzy.. Som ni märker går vi på rätt mycket ihop numera (trots att vi bara känt varandra i ett par månader) men det beror helt enkelt på att vi klickar så bra. Och dessutom jobbar även hon heltid med sin blogg, så vi förstår liksom varandra till 100% haha! Vi slipper dessutom ta ledigt för att gå på event, eftersom eventen är “jobb”!

Fitnessgalan:
Årets Fitnessgala var inte vad jag ville ha eftersom jag kom dit på söndagen när det var tomt.. Det berodde på att alla tävlingar hade flyttats till lördagen, och utan tävlingar blir det ju inte så mycket människor på plats? Men jag får väl skylla mig själv som var upptagen hela helgen fram till söndag eftermiddag! Fast å’ andra sidan var det ganska skönt med mindre folk eftersom jag kände av migrän och var trött..

Örebro Blogawards:
Det hela började med att Peter08 hörde av sig till mig och undrade om jag var intresserad av att följa med på en blogg-resa som han, tillsammans med ett EM Event höll i.. Efter lite funderande och tveksamhet bestämde jag mig för att tacka ja och fick reda på att jag skulle få åka ca 20 andra bloggare och kända media-profiler till Örebro.. Det blev en galen resa som jag sent kommer glömma haha! Väl framme i Örebro åt vi middag och var med på prisutdelningen.. Och därefter efterfestade jag tillsammans med bl.a Kissie, Paow, Gizzy, Peter08, Josef Loco (som gick looocooo), Kim Gidlund m.fl härliga människor..

collage event finest shoescape fitnessgalan braid&blow örebro blogawards sthlm beauty week ent. camp m.m platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.