DEAR DIARY

Outfit the other day

Hej bloggen!

Jag var ju på event tillsammans med bland annat Joachim som jag lärde känna på Örebro Blogawards..😃 Han är ju såklart också bloggare och skriver en del om träning såg jag, så kika in på hans blogg www.joachimfast.se för att få lite fitspoo!!😉 Vi hade som sagt en härlig kväll på eventet, och innan passade vi även på att ta lite outfitbilder tillsammans.. Dock blev jag väl halv-nöjd med fotona eftersom jag hade en oerhört dålig hårdag hahah!😄 Men vem bryr sig? Vi ser ju snygga ut ändå…

Och juste.. Jag har börjat få komplimanger för att jag blivit smalare!😃 Tack ska ni ha finisar! Det värmer att även ni börjar se resultaten utav min träning och mitt strikta kostschema. Men mindre fett på benen ska det bli innan jag är klar haha!😉*blink*

Joachim fast och platin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.