DEAR DIARY

GOALS

Hej bloggen!

Jag har precis varit hos en doktor och fått en konsultation hihi..😉 Och nu sitter jag på Stureplan tillsammans med min BFF och äter sushi! Snacka om goals!😍 Här sitter jag på en lördagseftermiddag med strålande sol och äter en av mina absoluta favoriträtter med en person jag aldrig kan ha tråkigt med.. Ja, livet är faktiskt riktigt bra ibland!😃 Och som pricken över “i” fick jag riktigt fina komplimanger av doktorn som vi var hos precis.. Att en komplimang kan göra så mycket med humöret haha!😉

Anyway.. Vi ska äta upp våran lunch nu, om vi ens orkar allt haha!😉 Och sedan ska jag nog åka hemåt för att hinna redigera klart en videoblogg som jag tänkte ladda upp på min youtube-kanal redan imorgon.. Så vi hörs lite senare helt enkelt!! Puss…

sushi stureplan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.