BEHANDLINGARDEAR DIARY

Nya akrylnaglar

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och bryggt mig en kopp kaffe, mums..😃 Alldeles strax tänkte jag duscha för att piggna till ordentligt!! Ärligt talat har jag ju inte varit uppe såhär tidigt på flera veckor, men jag kände att det var dags att vända tillbaka dygnet igen och börja uppdatera tidigare.. För hur kul är det egentligen att ni (som åker till jobbet vid denna tid) inte får läsa morgoninlägg på min blogg? Nä.. Det var väl bättre uppdatering på morgonen förr, när jag gick i skolan och hade tider att passa hahhah!😉 Hur som helst, jag hoppas verkligen ni uppskattar att mina tidiga inlägg gör come back! Jag har ju hört att några saknat dom..

Igår var jag på en klinik i närheten av mig, eller rättare sagt i Trollbäcken..😃 Jag vann ju ett nytt set naglar i deras instagram-tävling häromdagen, så jag var där för att vässa klorna helt enkelt! Och jag säger bara gach.. Mina naglar blev perfektion rakt igenom haha..😉 Jag är verkligen nöjd med resultatet och har dessutom upptäckt att akryl är the shit!! Jag hade aldrig testat akrylnaglar innan eftersom jag typ fått för mig att gelé är skonsammare..? Men nu när jag väl har testat akryl är jag fast haha! Självklart körde jag på rosa med en touch av glitter.. Jag övervägde dock att ha svart istället för rosa! Men det kändes inte så värst somrigt ärligt talat.. Och jag testade även på en “stiletto” form på naglarna för första gången, tycker ni det passar mig??

naglar styleintime trollbäcken platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.