EVENT

Shoescape event

Hej bloggen!

Jag brukar ju vanligtvis inte uppdatera så sent, men jag kände att jag inte kunde hålla mig från att visa hur mysigt jag har haft det på Shoescape‘s event ikväll!!!😉 Kvällen började med att jag fotade lite tillsammans med Sean och min nya vän Joachim, som jag btw felstavade namnet på i mitt senaste inlägg heheEfter fotograferingen gick vi till eventet som låg i närheten!😃 Jag träffade även Peter08 på plats, vilken var någonting som jag verkligen behövde haha!😉 Han är nämligen väldigt bra på att sprida glädje omkring sig och det är något jag verkligen uppskattar! Särskilt ikväll när jag hade migrän och kände mig låg..

Eventet hölls som sagt av underbara EM Event som såklart lyckades, igen!!😉 På eventet fanns det givetvis oerhört snygga skor, trevliga människor, goda drinkar, en grym nagelterapeut som gav mig användbara råd m.m.. Jag vann även en ljusrosa plånbok (i en tävling) som jag blev helt förälskad i..😃 I dagsläget går jag ju runt med en sliten gammal märkesplånbok med trasig dragkedja, så det känns ju verkligen skönt att jag har en ny och hel plånbok nu!! Jag fick även en goodiebag som jag tänkte visa upp här på bloggen imorgon.. Den var proppfull och jättetung, så det ska bli riktigt kul att se vad den innehåller!😉 Stort tack till alla er på Shoescape och EM Event som bjöd på en härlig kväll inne i stan! Det gjorde ni riktigt bra ska ni veta..

Här kommer några bilder från eventet..

shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.seshoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se shoescape em event platins.se

One thought on “Shoescape event

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.