DEAR DIARY

CHILLI

SPONSRAT INLÄGG

Hej bloggen!

Som ni vet är jag på jakt efter utemöbler till min balkong eftersom det här är den absolut första sommaren i min ganska “nya” lägenhet hihi!😃 Dock står det redan en grill där ute, och balkongen är ju inte jättestor i sig.. Så jag har ju med andra ord haft lite problem att hitta utemöbler som verkligen passar in måttmässigt.. Antingen har det varit snygga möbler med fel mått, eller så har det varit fula möbler med rätt mått haha!😉 Men nu verkar jag ha hittat utemöbler som både är snygga och får plats på balkongen! Jag älskar verkligen stilrena utemöbler i svart!! Det är så himla snyggt tycker jag..😍 Och det var inte dyrt heller!!! Det blir nog den här möbelgruppen faktiskt!! Jag känner att den är 100% min stil och skulle passa perfekt ute på balkongen…

Just den här lilla möbelgruppen hittar ni HÄR!!😃 Fast om ni också är ute efter nya utemöbler i år föreslår jag att ni kikar på alla utemöbler, och dom hittar ni här: http://www.chilli.se/utemobler! Och juste, dom har dessutom fri frakt..😉 I love it hihi!

chilli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.