DEAR DIARY

NI ÄR BÄST

Gach.. Min vecka började med ett väldigt dåligt telefonsamtal som i princip förstörde min dag!😟 Men efter att jag läst era fina kommentarer och meddelanden känns det faktiskt bättre.. Ni är bäst helt enkelt!!😃 Så fort jag har en dålig dag eller har råkat ut för något hemskt så brukar jag skrolla igenom mitt kommentarsfält här på bloggen och på instagram.. Det får mig verkligen på strålande humör att se hur mycket kärlek ni sprider till lilla mig! Jag blir så oerhört lycklig av att ha er i mitt liv ska ni veta!♡ Och jag kan fortfarande inte greppa hur jag kan vara en sån speciell person i vissas ögon! Det är en sån stor komplimang att få när jag inte ser mig själv som en förebild! Jag är ju bara jag i mina ögon..😉 Ni ska ha stort tack för alla fina ord ni skriver!!

I höstas var era kommentarer min räddning om jag ska vara helt ärlig.. Jag fick under 1 månads tid både svek och hårda ord emot mig från flertal personer i min omgivning! Det var en hemsk tid i mitt liv som jag nog aldrig hade klarat utan er… Så jag vill bara säga tusen tack för att ni finns och stöttar mig!😃 Det går inte att beskriva med ord hur mycket det betyder för mig!! Mer om vad som egentligen hände mig i höstas kommer ni att få läsa om i en intervju som kommer ut på finest inom kort.😕
bloggläsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.