DEAR DIARY

Mobilbloggar

Gach, vad skönt det känns att ha min kamera tillbaka från reparationen!😃 Jag brukar ju vlogga med den här kameran mest, men den har även en till fördel och det är att jag kan skicka över bilder direkt från kameran till mobilen..😉 Det är med andra ord den perfekta blogg-kameran när jag är eller ska någonstans och inte riktigt hinner hem emellan för att uppdatera bloggen!

Vi är på väg till födelsedagsfesten nu förresten.. Och jag håller på att svimma av värmeslag haha!😄 Det är så himla varmt ute och jag ångrar verkligen att jag tog svarta långbyxor idag! Men jag ska verkligen inte klaga eftersom jag har längtat efter sommaren i flera månader nu. Vi kommer ju trots allt åka hem sent ikväll, så det var nog lika bra att jag tog på mig långbyxor! Det här blir mitt sista inlägg för ikväll, jag tänkte faktiskt ta ledigt för en gångs skull haha!😉 Och jag känner dessutom att det är ganska så oartigt att gå iväg för att blogga när jag är på en födelsedagsfest med härliga människor som jag inte har träffat på oerhört länge.. Men vi hörs ju såklart så fort jag har vaknat imorgon och då ska jag gå på fitnessgalan, yey! Det ska bli kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.