DEAR DIARY

Fredag 6 Maj

Godmorgon bloggen!

Jag har precis hämtat ut ett paket och nu ska jag äta frukost tänkte jag..😃 Dock fick jag nyss ett till sms om att jag har ett till paket att hämta ut en bit bort så jag ska väl passa på att gymma i samband med att jag hämtar paketet!! Det är min kamera som har kommit tror jag..😉 Ni minns min silvriga videobloggs-kamera som jag råkade tappa i golvet?? Så från och med nu kommer jag bjuda på fler vloggar här på bloggen, YEY! Det känns ju perfekt nu när sommaren snart är här.. Jag älskar ju att videoblogga på sommaren eftersom det är så himla fint ljus ute! Gach.. Jag har verkligen saknat min videobloggs-kamera!😟

Idag är det ju fredag kom jag precis på!! Vad ska ni göra? Ut och supa antar jag haha..😉 Själv ska jag och pojkvännen inviga vår nya grill tillsammans med gäster som kommer över på middag ikväll! Vi ska grilla och dricka vin i kvällssolen. I love it!!😍

tabletter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.