DEAR DIARY

Gach, vad snygg jag är!

Godmorgon bloggen!

Jag ska alldeles strax iväg till stan för att möta upp Gizzy..😃 Vi ska nämligen till en ny salong vid namn Braid&Blow som gör “quick fix” i form av flätor eller föning! Det ska bli jättekul att testa den här sortens hårsalong eftersom jag endast har varit hos vanliga hårställen där man sitter i stolen typ 3 timmar haha..😉 Idag kommer det gå betydligt mycket snabbare, jag tror att det tar ungefär 30 minuter, beroende på hur långt hår man har såklart! Jag får nog sitta i kanske 40 minuter med mitt långa hår..?

I morse när jag vaknade kände jag bara: “Gach, vad snygg jag är!” haha..😉 Här i Sverige verkar det dock vara tabu att ha ett bra självförtroende och ge sig själv komplimanger! Så fort jag råkar nämna hur nöjd jag är med mig själv och min kropp så får jag ju bara höra att jag har hybris? Det är faktiskt ganska sorgligt.. Fast varför ska jag bry mig om det förresten? Äh, f*ck it!!😆 Jag älskar min kropp och är så oerhört nöjd med mitt utseende!😍 Det äger att vara jag helt enkelt, och jag känner för första gången i mitt liv att min rumpa, mitt ansikte och mitt långa fina hår är perfektion rakt igenom!!😉 Gach, I freaking love myself.. Och har ni ett problem med det så är det inte mitt problem! Vi svenskar borde bli bättre på att älska oss själva istället.. Pröva att boosta ert självförtroende och ge er själva komplimanger! Jag lovar att det är bättre än att bara fokusera på alla dina “fel”!

Platin Carlson i BH

One thought on “Gach, vad snygg jag är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.