DEAR DIARY

Bloggfrukost vid Stureplan

Hej bloggen!

Jag har precis varit på ett bloggmöte, eller rättare sagt en härlig bloggfrukost!!😉 Vi möttes på en restaurang nära Stureplan och åt frukost ihop samtidigt som vi pratade bloggbusiness..😃 Jag vet inte om jag nämnde det? Men mötet var med “Tourn” som kort förklarat är en bloggtjänst. Jag kom jättebra överens med tjejerna, så det kändes verkligen som ett lyckat möte!!😃

Nu tänkte jag faktiskt ta ett bad, det är trots allt fredag och det regnar ju ute.. Så jag känner bara för att ta ett varmt bad och därefter mysa ner mig i soffan med täcke och en stor kopp te!😍 Jag ska ha en riktig mysdag helt enkelt.. Dock återstår det att se hur länge jag klarar av att ligga still i soffan heh.. Jag blir ju alltid rastlös av att ligga still och glo på en film! Kanske ska jag åka och träna istället? Hm.. Jag ska ju få mitt kost- och träningsschema från min PT idag, så jag kanske blir jättepeppad till att gymma senare haha!!😉 Jag får helt enkelt se hur jag gör.. Men först och främst ska jag laga lunch, eftersom jag har slarvat så mycket med maten den senaste tiden! Gach.. Det ska verkligen bli skönt att få ett kostschema av min PT snart!😃

Här är några bilder från det mysiga frukostmötet tillsammans med Petronella från Tourn och en bloggare som också håller till här på Finest.. Jag ska nog leta upp hennes blogg och stalka lite, för hon hade extremt fina bilder på sin instagram haha!😉 Gach.. Den där meningen fick mig att låta som en besatt liten fjortis heh..😆 Fast jag är bara galen i bloggar med bra bilder..

bloggmöte tourn bloggmöte tourn bloggmöte tourn bloggmöte tourn bloggmöte tourn

4 thoughts on “Bloggfrukost vid Stureplan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.