DEAR DIARY

Good hair day

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och ska alldeles strax brygga en kopp kaffe och göra en portion gröt tänkte jag..😉 Sedan ska jag jobba lite med den där videobloggen som jag har skjutit upp alldeles för länge nu!!! Det har ju kommit saker i vägen exakt varje dag, men nu ska jag fasiken få det gjort så att jag slipper gå runt och känna mig stressad..😖 Jag är ju en sån där jobbig människa som inte kan slappna av fören saker är gjorda haha!😄 Det finns nog både bra och negativa sidor med den egenskapen heh..

Vad tycker ni om mitt hår idag förresten? Alltså det händer typ ones in a lifetime att man vaknar upp med ett såhär snyggt och lockigt hår på morgonen!😍 Minns ni att jag blev stylad av Arvet på Sthlm Beauty Week? Det var ju i förrgår och lockarna har suttit kvar sedan dess, hur bra som helst ju..😉 Jag måste nog ringa upp salongen och fråga vad det var för mirakel-produkter frisören använde i mitt hår.. För det fungerade verkligen super-duper bra! Dock ska jag duscha bort lockarna nu eftersom mitt hår börjar kännas ganska flottigt efter typ 3-4 dagar utan att tvätta det.. Och nej!! Det är inte ofräscht, snarare bra för håret.😃

Anyway.. Jag ska som sagt göra frukost nu och ta en dusch innan det är dags för videoredigering!😄 Vi hörs senare, puss..

platin carlson

One thought on “Good hair day

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.