DEAR DIARY

Skrivit kontrakt idag

Hej bloggen!

Ursäkta min frånvaro denna eftermiddag, men jag har haft många viktiga saker för mig..😉 Jag har bland annat börjat spela in en oerhört försenad videoblogg och även varit på ett blogg-möte inne i stan för att skriva på ett kontrakt!!!😃 Det gick såklart bra att skriva på och jag känner mig så glad över att jag blev erbjuden den här chansen! Jag ser fram emot att berätta allting, men det får bli vid ett senare tillfälle för just nu har jag oerhört mycket att bli klar med. Det är ju slitigt att vara bloggare vet ni.. Jag har alldeles för många lyxproblem just nu haha!😉 Som till exempel vilken ansiktsmask av alla jag ska pröva först! Hm..?

Anyway.. Jag ska svara på några blogg-mejl nu och därefter tänkte jag laga middag! Jag har faktiskt inte hunnit äta än så det ska bli riktigt gott med mat.😃 Men vi hörs imorgon igen, och då lovar jag en mycket bättre update! Det blev ju helt enkelt för stressigt idag, och det får jag skylla mig själv för..😖 Ni kanske minns att jag skrev i söndags att jag skulle ta det lugnt istället för att göra det jag alltid gör på söndagarna, nämligen planera inför veckan! Det var ett oerhört dåligt beslut som resulterade i att den här dagen blev ett enda stort kaos här på bloggen.. Dålig planering var anledningen till att jag bloggade dåligt idag!!😟 Men man lär sig av sina misstag, och det här misstaget vill jag inte göra om igen.. Jag vill ju alltid ha bra update på min blogg!

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.