DEAR DIARY

Gymma bort mina aggressioner

Godmorgon bloggen!

Jag har precis ätit frukost och kollat lite på mina favorit-youtubers..😉 Och nu tänkte jag gå till gymmet för att köra ett härligt träningspass! Det har ju hänt så himla mycket i mitt liv de senaste veckorna, så jag har inte hunnit gymma varje dag.. Jag har ju bland annat varit på Finest Awards och Sthlm Beauty Week, och utöver det har jag haft oerhört många mejl att svara på!😐 Så det har varit fullt upp, och jag älskar ju när det är fullt upp. Men jag har faktiskt saknat gymmet en hel del hahah..😉*blink*

Idag är det tisdag va? Jag fick nyss ett mejl från ett produktionsbolag (som hade bokat mig ikväll) om att dom har skjutit fram inspelningen ett par timmar.. Och i vanliga fall brukar jag inte gnälla över sånt här alls! Men just den här inspelningen är sent ikväll och när “castingkillen” ringde upp första gången så var jag oerhört tydlig med att jag inte ville stanna längre än klockan 00.00 inatt.. Men nu när inspelningen är framskjuten är den planerad att vara klar klockan 00.45..?😟 Alltså hur fungerar vissa människor egentligen? Jag blir så himla trött på sånt här!! Så jag får se hur det blir.. Om dom ger mer betalt så går jag nog!😉

Anyway.. Nu ska jag iväg till gymmet för att förhoppningsvis gymma bort mina aggressioner heheh.. Därefter tänkte jag spela in en videoblogg i samarbete med ett skönhetsföretag som skickat hem oerhört fina produkter till mig!😍 YEY! I’m in love hihi..

rosa träning platin carlson rosa träning platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.