DEAR DIARY

Metallic naglar

Godmorgon bloggen!

Jag har precis målat naglarna och snart ska jag iväg på Sthlm beauty week med Paow och Gizzy..😉 Det ska bli så härligt att gå på skönhetsevent och lära sig samt pröva nya produkter!😃 Förra året fick jag bland annat en lip plumper som fungerade oerhört bra och var snäll mot läpparna! Så jag är extremt nyfiken på vilken slags skönhet som kommer finnas på eventet i år..

Dagens naglar fick bli metallic och jag känner mig faktiskt så snygg i det!😍  Förut var jag mycket för rosa och gulliga naglar, men det senaste halvåret känns det som att jag har börjat gilla mer kaxiga och stilrena färger på klorna haha!😉 Jag antar väl att jag är i en sån där förändringsfas som alla hamnar i typ var 5:e eller var 7:e år?😄 Det känns i alla fall som att mycket har förändrats när det kommer till mitt sätt att tänka, döma och gilla.. Fast det känns såklart som en positiv förändring för min del!

Anyway.. Klorna är fixade, sminket är flawless och nu saknar jag bara kläder haha!😄 Idag tror jag att jag kommer köra på ett par bootcut tillsammans med en ganska basic tröja. Och till det ett par små, stilrena örhängen med ett matchande halsband..

naglar metallic nagellack metallic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.