DEAR DIARY

Vem ska jag bjuda med imorgon?

Hej bloggen!

Jag ligger på soffan med en dricka i handen och slappar hihi..😉 Det känns så skönt att bara ta det lugnt när jag känner mig så här konstig och helt utmattad i kroppen! Söndagar är ju vanligtvis den stressigaste dagen på veckan eftersom jag planerar, svara på blogg-mejl och förbereda lite inför kommande vecka. Men idag orkar jag ju ärligt talat inte med någonting alls, jag tar helt enkelt ledigt för första gången på oerhört länge haha!😄 Eller, när vi bloggare tar ledigt innebär det ju endast att vi skjuter upp sakerna till ett senare tillfälle.. Jag tror faktiskt att ordet “halvdag” passar aningen bättre som beskrivning haha!😉*blink*

Imorgon är det dags för ett favorit-event, nämligen Sthlm beauty week..😃 Dock kan varken min BFF eller frans-tjej följa med på eventet eftersom dom båda jobbar imorgon, så jag funderar på vem jag ska bjuda med istället? Dom flesta av mina vänner har ju 8-16 jobb liksom..😟*puh* Det är nackdelen med att vara bloggare och ha vänner med vanliga jobb haha!😉 Det går ju aldrig att få med sig någon på dagtids-event mitt i veckorna! Annars får jag typ gå dit själv och hoppas på att jag träffar någon härlig blogg-kompis där! Jag har ju trots allt lärt känna en hel del bloggare nu efter alla event som jag har blivit bjuden till dom senaste veckorna.. Kanske ska jag bjuda med Paow eller Kissie på skönhetseventet? Dom kanske är lediga. Eller ska jag typ låta en utav mina bloggläsare följa med på eventet?😉 Dock måste man vara över 18 tror jag, eftersom alkohol nog serveras..

Aja, nu ska jag ta ett varmt bad och rensa huden med en oerhört suverän ansiktsmask, den heter “face off”😍 Puss så länge!

platin carlsonNJIE freeno platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.