DEAR DIARY

Min kropp mår inte bra

Godmorgon bloggen!

Idag är det söndag, och det är lika med mjukisdress-dagen haha!😉 Jag gick upp ganska tidigt i morse och satte mig i soffan framför TV:n med en kopp te för att vakna till i lugn och ro.. Dock lyckades jag somna istället, och vaknade precis nu heh…😖 Ärligt talat känns det som att min kropp inte mår toppen just nu! Jag känner mig trött på morgonen, har svårt att piggna till och sover mer än normalt.. Vad kan det bero på egentligen? Har jag råkat ut för något virus som min kropp försöker kämpa emot, eller är det kanske något allvarligt?😐 Gach.. Jag borde kanske kolla upp det hos läkaren snart?? Det har pågått länge nu..😟

Anyway.. Jag har ju som sagt vaknat precis och nu tänkte jag äta brunch tillsammans med min pojkvän!!😃 Ärligt talat är jag oerhört sugen på hemgjorda hamburgare eller pannkakor, så det får nog bli något utav dom alternativen.. Dock är det väl mer en lunch än en brunch egentligen, men eftersom vi inte har ätit frukost än så känns det ju bäst att kalla det för en brunch trots allt haha!😉 Det ska bli gott i alla fall.. Och söndagarna är ju min cheat day, så då vill jag gärna äta något som är onyttigare!!!

Men aja, jag ska äta nu så att jag förhoppningsvis piggnar till och slutar skriva såhär svamliga och oklara inlägg haha..😖 Och ursäkta mig för att jag är så oerhört trött! Jag vet inte vad det är för fel på min kropp just nu och jag hoppas verkligen att ni har förståelse för att jag inte är på topp.. Jag kanske är trött för att jag inte har tränat på ett par dagar. Tror ni att det kan stämma?

platin carlson tyresö royal crowns

One thought on “Min kropp mår inte bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.