DEAR DIARY

Catfight mellan mig och Paow..?

Nu när jag har börjat synas mer på event, tv-kanaler och sociala medier, så har hatet mot mig som bloggerska och även som privatperson ökat!😐 Det är så sjukt att så många människor kommer med lögner och hat för att dom är avundsjuka på mig…

Efter Örebro blogawards var det ju folk som försökte skapa någon slags catfight mellan mig och Paow.. Jag fick kommentarer om att hon hade pratat en massa skit om mig, men om det är sant orkar jag faktiskt inte bry mig om haha!😉 Sedan när Paow publicerade en bild på sin instagram (som jag var med på) så dök kommentarer upp om att jag pratat skit om henne istället..? Herregud haha.. Hur avundsjuk får man bli egentligen??😄 Bara för att jag dyker upp på bild eller festar med kända personer så behöver ni inte skapa massa onödig drama som inte kommer leda någonstans.. Det är ju bara rakt igenom patetiskt!! Om jag inte gillar en viss person, eller vill börja bråka med någon bloggare så tror jag faktiskt att jag klarar det helt på egen hand, utan haters hjälp..😉 Falska rykten kan verkligen ge fel uppfattning och skapa problem, så lägg bara ner med att sprida dom!!

Som tur var tog Paow inte åt sig av dom falska ryktena, men nästa gång kanske en mer osäker människa läser era hemska kommentarer och tror på dom.. Och då får jag helt plötsligt ta det slaget!😖 Väx upp ungar, ni är väl ändå inte 5 år längre!!!!😡

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.