DEAR DIARY

INSTA LATELY

Hej bloggen!

Jag har precis redigerat klart vloggen från Finest Awards, och nu väntar jag ju bara på att den ska laddas upp på youtube..😉 Gach, det var verkligen en lyckad gala i onsdags och jag ser fram emot att visa er hur jag hade det!!😃 Dock är mina vloggar alltid oerhört stora, så det kommer ju tyvärr ta ett par timmar innan uppladdningen är klar.. Men under tiden kan ni ju gå in på min instagram och kolla på sneak peeken från galan haha!😉 Det var många vänner och läsare som ville att jag skulle skynda mig med att redigera vloggen, så därför bestämde jag mig för att ladda upp ett litet smakprov för att alla skulle lugna sig heh..

På instagram heter jag såklart “platins.se” haha.. Jag har verkligen ingen fantasi när det kommer till namn, men med samma namn överallt blir det ju trots allt enklare! Och om ni inte har instagram så kan ni självklart kika in på min sida genom webben, det gör ni genom att klicka HÄR!😉 Ni får gärna följa mig på instagram också, om ni typ har glömt att göra det hittills haha..😃

instagram insta lately platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.