DEAR DIARY

Finest Awards goodiebag

Hej bloggen!

Jag har precis städat undan lite här hemma.. Badrummet såg ju ut som ett bombnedslag efter att jag och min BFF hade fixat oss igår haha!😉 Det låg plattänger på golvet och tutt-tejp på handfatet.. Ja, det syntes att det var bloggala igår helt enkelt!

Igår var det ju Finest Awards och det innebär drinkar i mängder, kameror överallt och sist men inte minst goodiebags! Det är ju ingen gala utan den lyxiga goodiebagen haha!😉 Så självklart fick jag med mig en goodiebag hem med massor av härliga prylar från olika företag! Det var bland annat två (nya?) drickor från NJIE och skönhetsprodukter från Make Up Store..😃 Det var väl dom sakerna som jag gillade mest i årets goodiebag haha..😄 Sedan var chokladen väldigt god och oerhört fin också! Jag ska nog mejla Chokladkompaniet och kolla om jag kan få komma dit och designa min egna choklad, det skulle ju vara hur härligt som helst! Fast den skulle nog få alldeles för mycket rosa detaljer heh..😉 Anyway, det årets goodiebag från bloggalan!

Nu måste jag fixa mig lite snabbt för jag har nämligen blivit bokad till en inspelning av en SVT-serie.. Och därefter är jag även bjuden på ett event, men jag tror inte att jag kommer gå på det tyvärr..😞 Det börjar samtidigt som inspelningen och jag tycker det är så jobbigt att komma senare än alla andra, så det lutar ju mot att jag åker hem direkt efter bokningen och sover istället! Fast man vet ju aldrig, jag kanske ångrar mig i sista minuten!😉
finest awards 2016 goodiebagfinest awards 2016 goodiebagDSC_4437

One thought on “Finest Awards goodiebag

  1. Visst är det gott med deras choklad har smakat den en gång bara så god då var smaken caramelpuffar,saltlakrits och havssalt jag trodde först den inte skulle vara god men så god verkligen det skulle har vart roligt om du designa en

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.