EVENT

Finest Awards 2016

Gach.. Finest awards var så himla härligt och underbart, bra jobbat Finest!😉 Jag gick på galan ihop med min BFF Johanna, och som vanligt hade vi jättekul under hela kvällen!😃 Som jag har nämnt tidigare blir det ju alltid lite extra wild and crazy när vi går på event eller liknande haha! Så det blev ju en väldigt lyckad kväll med andra ord.. Vi drack goda drinkar, smakade nya varianter av jägermeister, vloggade en hel del och lärde känna nya människor!😃 Jag träffade även en del vänner på eventet, så jag ska se om dom kanske har lite bilder på mig eftersom jag var sämst på att fota igår.. Alltså jag hade med mig både min fotokamera och vloggkamera, men det slutade med att jag glömde bort att ta bilder för att jag vloggade! Det här med att göra flera saker på en gång är inte riktigt min grej alla gånger haha..😉 Vilken tur att sådana här galor har röda mattan så att man i alla fall får en bild på sig själv och outfiten! Vad tycker ni förresten om outfiten? Me like, fast det var lite läskigt att gå utan BH..

Jag tänkte redigera vloggen från gårdagen nu så att ni får se mer från bloggalan!😉 Det kommer nog bli en ganska lång vlogg med tanke på hur mycket jag har filmat.. Fast sedan vet man ju inte hur mycket jag måste censurera, så jag ska inte lova för mycket haha! Men oavsett hur lång den blir så lovar jag er att den kommer bli grym och innehålla många härliga personer..😄

Finest awards 2016 bilder platin carlson platins.se Finest awards 2016 bilder platin carlson platins.seFinest awards 2016 bilder platin carlson platins.se röda mattan Finest awards 2016 bilder platin carlson platins.se Finest awards 2016 bilder platin carlson platins.se Finest awards 2016 bilder platin carlson platins.se

One thought on “Finest Awards 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.