DEAR DIARY

Såg ni min intervju på TV igår?

Godmorgon bloggen!

Såg ni mig på TV igår? Jag var med i en intervju på “Sjuan” i ett nytt doktorsprogram..???? Det var den här intervjun jag gjorde för några veckor sedan, när jag skrev att det skulle bli så skönt (men även läskigt) att få förklara vad jag lider av! Det sköna är att folk kanske kan förstå mig bättre nu.. Innan har jag ju fått höra allt ifrån att jag inte verkar intresserad av att lära känna folk, till att jag är en bitch..???? Och det är ju verkligen inte sant! Dock har dessa bedömningar om mig lett till att jag inte fått chansen att visa vem jag är och därmed blivit utesluten ur vissa kompiskretsar! Verkligen tråkigt.. Men nu är ordet som sagt ute och jag hoppas att alla där ute (som kallat mig bitch eller ointresserad) tar sig en funderare på hur det egentligen fick mig att må….????

Det känns dock väldigt sjukt att jag måste gå ut i TV för att få folks förståelse haha.. Men jag kände att det här var någonting jag verkligen behövde eftersom jag har fått ta så oerhört mycket hårda ord den senaste tiden!???? Känslan när man ger 100% och försöker sitt bästa för att lära känna någon, och därefter får höra att man inte duger och verkar totalt ointresserad.. Den känslan är verkligen inte rolig och det var även den som fick mig att tacka ja till den här extremt jobbiga intervjun!???? Jag vet inte om ni ser hur dåligt jag mår genom TV-skärmen? Ångesten är maxad, hjärtklappningen på topp och förmågan att få fram ord är lika med 0.. Fast jag klarade mig igenom hela intervjun och det är jag så oerhört glad för, jag är stolt över mig själv!!????

Så hur klarar jag av att blogga, spela in vloggar och gå på event med det här pinsamma problemet? Det är ju en helt annan grej för mig faktiskt.. Jag älskar ju att jobba med sociala medier så det ger mig ingen ångest, hjärtklappning eller rodnad!???? Det är därför jag kämpar så hårt för blogg-drömmen, för att de får mig att må 100% bra och jag kan dessutom vara mig själv helt och hållet här på bloggen.. Jag skulle ju inte kunna leva ett “vanligt” liv på ett “vanligt” jobb igen! Jag behöver min blogg..

dr mikael och tilde TV sjuan doktorsprogram platin carlson intervju dr mikael och tilde TV sjuan doktorsprogram platin carlson intervju dr mikael och tilde TV sjuan doktorsprogram platin carlson intervju dr mikael och tilde TV sjuan doktorsprogram platin carlson intervju

2 thoughts on “Såg ni min intervju på TV igår?

  1. Hej Platin,

    Modig du var som ställde upp i TV!! Jag kände igen mig i hur jobbigt det kan vara…
    Men så fort jag insåg att det inte var någon annan som brydde sig att jag var röd (och om dom gjorde det så var det nog ändå ingen jag ville vara runt). Jag hoppas du blir av med att känna att det är jobbigt att man blir röd… Hoppas du inte missförstår mig!

    Fin blogg! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.