DEAR DIARY

SNEAK PEAK

Hej bloggen!

Jag har sprungit runt i stan hela eftermiddagen och letat klänningar och accessoarer..😐*puh* Det tog verkligen på krafterna, men nu har jag i alla fall hittat en hel outfit till Finest Awards!!😃 Det känns skönt med tanke på att galan är i övermorgon och jag hade ju inte en aning om vad jag skulle ha på mig när jag vaknade imorse.. Men nu är det som sagt löst och här nedanför kommer en liten sneak peek på hur jag kommer se ut..😉 Som ni ser kommer jag ju inte köra på någon färg-chock i år haha! Istället blir det en stilren klänning med väldigt stilrena smycken till.. Jag hoppas verkligen detta blir fint, för ni vet ju hur jag är när det kommer till kläder heh.. Jag kan typ aldrig bestämma mig för en outfit, och får ju därmed världens beslutsångest samt byter plagg 500 gånger varje gång jag ska ut haha!😄 Fast denna outfiten känns perfekt så jag kanske slipper kläd-ångesten!

Är det någon av er som ska gå på Finest Awards förresten?❤️ I så fall får ni jättegärna komma fram till mig och hälsa om ni ser mig på galan hihi.. Jag tycker alltid det är lika kul att träffa alla underbara personer som läser min blogg! Ni är såå bäst..

sneek peak outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.