DEAR DIARY

Läsare har börjat kalla mig mullig

Godmorgon bloggen!

Jag har precis kört ett härligt morgonpass på gymmet!😃 Det var verkligen skönt.. Jag älskar ju att gå upp lite extra tidigt och börja dagens med träning!😍 Det lär ju behövas nu när läsare har börjat kalla mig för mullig också haha!😉 Gach.. Jag har så mycket fett på kroppen att det är olidligt! Mulligt är väl nästan ett för snällt ord för att beskriva min bastanta kropp numera?😂

Idag har jag en väldigt viktig dag framför mig.. Eller snarare stressig haha!😉 Jag måste nämligen hitta den perfekta outfiten inför Finest Awards som är redan nu på onsdag, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!! Dock hittade jag oerhört fina klänningar på nelly.com, men jag vågar inte lita på att deras express-leverans kommer i tid tyvärr..😐 Så idag måste jag med andra ord ge mig ut i butikerna för att hitta något som passar mig! Det är ju trots allt gala, så något borde jag väl hitta(?) Om ni har tips på butiker med glammiga långklänningar i stan så får ni gärna skriva i kommentarsfältet..😃 Jag förstår inte hur jag ständigt lyckas skjuta upp såhär viktiga saker till sista minuten! Det händer typ alltid när jag ska på event eller gala haha…

Utöver sista-minuten-shopping ska jag även på en casting senare i eftermiddag, fast det känns inte så lockande.. Jag går väl mest dit för att produktionsbolaget övertalade mig!😕 Aja, nu ska jag nog äta frukost och därefter ta en vaaarm dusch!! Puss..

workout träning platins.seworkout träning platins.se

3 thoughts on “Läsare har börjat kalla mig mullig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.