DEAR DIARY

Ojojoj, jag ber om ursäkt

Hej bloggen!

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för att jag inte har bloggat bra idag..😐 Med tanke på att det hände en sak i förrgår natt som jag var tvungen att lösa så glömde jag helt bort att förbereda tidsinställda inlägg inför idag!!! Jag har ju haft fullt upp med att mingla med gäster hela eftermiddagen eftersom vi har haft massor av härliga gäster hemma hos oss..😃 Min pojkvän fyllde som sagt år tidigare i veckan, så vi har haft drop-in fika mellan 12-17 idag! Det var ju så himla mysigt att ha alla här..😍

Nu ska jag äta middag och sedan ska jag kolla efter en outfit som jag kan ha på Finest Awards.. Gach, min kläd-ångest växer för varje minut haha!😉 Det är ju temat “gala” så jag funderar starkt på en glammig galaklänning.. Dock måste jag hitta rätt!!!!

bullar och citat

One thought on “Ojojoj, jag ber om ursäkt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.