DEAR DIARY

Även vi bloggare kan ha dåliga dagar ibland..

Godmorgon bloggen!

Jag vill börja med att säga hur tråkigt det är att väldigt många läsare inte kan sköta sig i kommentarsfältet!😐 Hur barnsliga är ni egentligen? Jag får ju ständigt gå igenom och ta bort olämpliga kommentarer.. Och igår när jag skrev att jag mådde dåligt i bloggen så försökte ni vara lite extra elaka!😖 Jag har därför tagit bort min frågestund och även raderat alla frågor från haters, och det känns ju givetvis jättetråkigt!! Men vad ska jag egentligen göra när vissa personer inte kan bete sig som människor?? Då känns det inte mer än rätt att stänga av frågestunden! Fast det är så tråkigt att haters förstör för alla andra på det sättet….

Med det sagt kan jag äntligen gå vidare i livet och fokusera på mig själv haha!😉 Så hur mår jag idag efter gårdagens ledsna inlägg här på bloggen? Jag mår strålande och känner att allt löste sig på ett väldigt bra sätt!😃 Vad saken handlade om tänker jag dock inte gå ut med eftersom mina haters kommer go crazy av skadeglädje haha.. Så det kommer helt enkelt stanna i mitt privatliv forever and ever, men det viktiga är ju att jag mår bra igen! Även vi bloggare kan ha dåligt dagar ibland, visste ni det?

Anyway.. Jag har precis duschat och nu tänkte jag äta frukost innan alla gäster kommer!😃 Min pojkvän fyllde nämligen år i veckan, så idag ska släkt och vänner komma över för att fira lite.. Det ska bli jättemysigt, jag hoppas bara att all fika räcker eftersom jag inte är något “pro” på sådana här bjudningar än haha!😉 Men det går nog bra.. Jag ser fram emot att träffa alla!

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.