DEAR DIARY

Allvarliga saker har hänt över natten..

Hej bloggen!

Det har hänt oerhört allvarliga saker i mitt liv över natten..😞 Jag kommer därför inte att kunna uppdatera här på bloggen dom kommande timmarna, men jag lovar att jag är tillbaka så fort det har uppstått en lösning eller åtminstone blivit bättre!!😐 Som ni säkert vet så avskyr jag ju att sätta bloggen åt sidan eftersom jag älskar att blogga och älskar er så himla mycket.. Men nu måste jag dessvärre prioritera annorlunda för en gångs skull! Jag hoppas verkligen att ni förstår och stöttar mig i detta finisar!

3 thoughts on “Allvarliga saker har hänt över natten..

  1. Är det inte jobbigt att ha bloggat så länge men knappt får kommentarer på dina inlägg? Tycker mest det är märkligt att bloggare som du, som knappt har läsare och knappt några som kommenterar, väljer att ha frågestund.
    Och min andra fråga är.. är det aldrig frustrerande att ingen än idag vet vem du är trots att du lägger ner så mycket tid på din blogg? Känner du aldrig att du “ödslar tid” eller hur jag nu ska uttrycka mig? För hela grejen med att blogga är väl att växa. Brukar du tappa lusten för att blogga ibland då du märker att du står kvar på samma ställe och aldrig växer på något sätt?
    Oj blev visst lite mer än en fråga.. men tacksam för svar då detta är saker jag funderat över då det kommer till bloggar som dessa, som det läggs ner en massa tid på, men som endå aldrig kommer upp i mycket läsare/kommentarer. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.