DEAR DIARY

Om jag ska på Finest Awards?

Jag fick en inbjudan till Finest Awards på posten för ett par dagar sedan, yey!😃 Och självklart ska jag ju gå på bloggalan i år, det finns ju inget annat alternativ om man är en seriös bloggare haha..😉 Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig?! Förra året var temat grönt, så då var det bara att köra på gröna accessoarer för att passa in.. Men i år är temat “gala” och då vill jag vara flawless rakt igenom!😍 Kanske blir det en långklänning huh? Har ni några förslag på klänningar eller vad jag kan ha på mig?

Förra året körde jag på en oerhört tråkig outfit.. Jag var inte så mycket för skönhet på den tiden eftersom jag varken sminkade brynen bra eller hade känsla för gala-klädsel haha!😉*blink* Som tur var gjorde ju min frisör Tove all ögonmakeup och hår på mig den kvällen, annars hade jag antagligen sett helt hemsk ut heh.. Så med andra ord är det tur att man förändras med åren och blir bättre på bland annat smink och hår! På årets gala kommer jag ha lashes on fleek, perfekta bryn och ett dröm-hår..😍

Ärligt talat kan jag inte säga att jag är så värst stolt över mitt klädval från förra året.. Det ser verkligen ut som något folk gick ut i år 2008 haha!😄 Men man lär sig av sina misstag, och i år kommer jag ju vara snyggare än någonsin!😉 Gach, jag längtar!!

Finest awards 2015 Finest awards 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.