DEAR DIARY

Fredagsstämning

Hej bloggen!

När jag skulle logga in på Finest såg jag att det fanns ett fotogalleri från Örebro blogawards haha!😉 Dom här bilderna kan ju säkerligen få en nykterist på party-humör så jag kände att dessa foton var den ultimata uppladdningen för att komma i perfekt fredagsstämning..😄 Det var exakt en vecka sedan som jag, tillsammans med Amanda, Kissie, Gizzy m.fl åkte på blogg-turne till Örebro för att gästa deras bloggala! Jag tyckte som sagt att det var en galen, men väldigt kul resa haha..😃 Det är ju alltid kul att åka iväg på galor och bloggevent! I nästa vecka är det ju Finest Awards och det ser jag verkligen fram emot, YEY!😍

Anyway.. Jag måste som sagt handla mat innan det är dags att njuta av fredagsstämningen, men det går förhoppningsvis fort eftersom vi bara ska handla för ett par dagar framöver! Sedan ska jag mysa ner mig i soffan med ett glas vin och leta efter en passande galaklänning inför Finest Awards.. Jag har ju inte hunnit tänka på outfits än, så nu blir det sista-minuten-shopping som vanligt haha!😉 Hoppas att jag hittar en passande klädsel innan onsdag, annars får jag gå på bloggalan helt naken heh..

Hela bildgalleriet hittar ni HÄR!

örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se örebro blogg awards 2016 platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.