DEAR DIARY

INSTA LATELY

Hej bloggen!

Jag har precis avslutat ett långt telefonmöte och nu tänkte jag faktiskt åka iväg till gymmet för att sola solarium!😉 Jag har ju varken hunnit sola eller hämta ut paketet på posten än heh.. Det känns typ som att allt jag gör går i slowmotion, helt plötsligt är klockan över 17:00 på eftermiddagen och jag har bara hunnit med att svara på mejl och sitta i telefonmöta hittills!😩*suck* Det tar verkligen på krafterna att vara sjuk, men jag hoppas att ni har förståelse för mitt mående som tyvärr påverkar bloggen på ett negativt sätt.. Så fort jag mår bättre kommer uppdateringen vara som vanligt igen, det lovar jag!😃 När man är sjuk är det ju svårt att prestera på topp, fast huvudsaken är ju att man i alla fall försöker! Jag hoppas jag får tillbaka krafterna snart..

Följer ni mig på instagram förresten? Om svaret är nej så tycker jag ju absolut att ni ska börja följa mig där eftersom jag har börjat lägga upp lite annorlunda bilder..😃 Förut var jag ju ganska tråkig på instagram och la mest upp samma foton som här på bloggen, men nu försöker jag variera mig och skilja på materialet! Så börja följ mig på instagram om ni vill lära känna en lite annorlunda sida av mig hihi..😉 Ni får gärna kommentera, så att jag kan kika in på era konton och lära känna er finisar!💕

instagram insta lately platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.