DEAR DIARY

TRE SAKER

Gach.. I brist på annat att göra nu när jag är sjuk så tänkte jag svara på en sån här traditionell blogg-lista som alla bloggare höll på med för 3-4 år sedan haha!😉*blink* Trots att dessa listor är sjukt ute så tror jag faktiskt att dom kan vara oerhört bra för alla nya läsare här på bloggen som vill lära känna mig lite bättre!😄 Jag vill dessutom utmana alla er till att svara på dessa frågor i eran egna blogg samt länka ert inlägg, antingen på mejlen eller i kommentarsfältet.. För jag vill ju lära känna er med!!

3 saker jag ser fram emot
Finest awards, sommaren och resan till Grekland

3 saker jag gillar
Skönhetsprodukter, träning och ärlighet

3 saker jag inte gillar
Svamp, elaka människor och “vanliga” jobb

3 saker jag vill
Tatuera ögonbrynen, ta körkort och förstora läpparna

3 saker jag borde
Kräva ersättning för höftskadan, vlogga mer och fixa naglarna

3 saker jag kan
Skriva blogginlägg, sätta fötterna bakom huvudet och hålla löften

3 saker jag inte kan
Springa, laga mat och rensa avloppet i duschen!😖

3 saker jag ofta pratar om
  Händelser jag ser fram emot, saker som har hänt och bloggen

3 saker jag önskar mig
Märkesväskor, träningskläder från Black Madness och bootcut-byxor i slags modeller

3 saker jag blir lugn av
Min pojkvän, ett hårt gympass och skönhetsbehandlingar

3 saker jag blir stressad av
Personer som skjuter upp saker, grannar som spelar hög musik och när det är stökigt hemma..😐

3 saker jag ska göra i veckan
Gå på skönhetsevent, spela in en castingvideo och skriva kontrakt med ******!😉

örebro blogawards platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.