DEAR DIARY

Sjuk…

Godmorgon bloggen..

Jag mår bara sämre idag och kom inte upp ur sängen fören nu!😞 Gach, jag avskyr verkligen att vara sjuk eftersom att det alltid drabbar min blogg så hårt.. När jag sitter hemma och är helt orkeslös blir ju mina inlägg här på bloggen oerhört tråkiga, så det känns minst sagt hemskt att jag har blivit sjuk just nu!😢 Men vad ska man göra egentligen? Det enda som fungerar är ju typ att vila, dricka te, försöka blogga och kolla på massvis av chick flicks hahah… Kan jag bara få bli frisk snart eller!?!?😩

Med tanke på att jag är sjuk kommer jag att ha en extremt lugn dag heh.. Det jag ska göra är att avboka en salongstid, svara på ett par mejl och prata med en “blogg-kollega” om ett litet samarbete hihi..😉 Sedan ska jag kanske hämta ut ett paket från Budo&Fitness också! Dock får jag se om jag orkar det eftersom även det paketet har skickats till ett postombud längre bort(?) Alltså jag förstår inte varför mina paket har börjat hamna där??😕 Förut behövde jag bara gå 200m för att hämta ut paket och nu måste jag ta bussen en bit bort istället.. Så ni förstår kanske varför jag känner mig lite tveksam till att hämta ut paket idag..

Anyway.. Jag tänkte först och främst äta frukost, och idag består min frukost utav gröt, 1 ägg och en c-vitamin.😃 Jag kände att det var en perfekt frukost nu när jag behöver så mycket näring som möjligt.. Jag tänkte även mixa ihop en nytto-smoothie för att få i mig massvis med bra ämnen. Fast det får nog bli lite senare, för jag får inte i mig så mycket mat samtidigt haha!😉

frukost platins.se frukost platins.se frukost platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.